Livrarea se ofera GRATUIT pentru orice colet cu valoarea mai mare de 100 de lei.

 

Modalitati de livrare

 

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare alesa de tine la inregistrarea comenzii.

 

Mai jos gasesti toate informatiile privind taxele de transport si modalitatile de livrare oferite de ParfumuriArabesti.ro

 

Prin curier rapid: Comenzile inregistrate de luni pana vineri, pana in ora 20:00, vor fi livrate in termen de 24 de ore de la predarea coletului catre curier. Acest serviciu este valabil pentru orice produs din stocul ParfumuriArabesti.ro.

 

RAMBURS:

       Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. Aceasta modalitate de plata presupune achitarea unei taxe suplimentare, pentru ramburs. 

       In momentul receptionarii produselor comandate, dumneavoastra veti achita contravaloarea in lei, curierului. Suma platita reprezinta costul produselor comandate si costul aferent transportului acestora pana la dumneavoastra,  plus taxa de ramburs.  Aveti posibilitatea sa alegeti firma de curierat care va asigura transportul produselor comandate. Costul de transport va fi afisat inainte de finalizarea comenzii. Puteti renunta la comanda in acest moment daca considerati ca aceste costuri nu intrunesc asteptarile dumneavoastra.

COSTUL   TRANSPORTULUI

Prin Fan Courier: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 17 RON primul kg si se adauga 1 RON/kg pentru fiecare kg suplimentar. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la FAN COURIER.

Posibilitate deschidere colet Fan Courier contra unei taxe suplimentare de 5 lei 

 

Termenele de livrare se refera la comenzile a caror modalitate de plata alesa este ramburs/numerar.

In functie de modalitatea de plata alesa (card online, ordin de plata, plata la livrare), termenul de livrare se poate modifica.

e-mail: office@ParfumuriArabesti.ro

telefon: 0727.410.733