Livrarea se ofera GRATUIT pentru orice colet cu valoarea mai mare de 99 de lei.

 

Modalitati de livrare

 

Produsele comandate se livreaza conform modalitatii de livrare aleasa de tine la inregistrarea comenzii.

 

Mai jos gasesti toate informatiile privind taxele de transport si modalitatile de livrare oferite de ParfumuriArabesti.ro

 

Prin curier rapid: Comenzile inregistrate de luni pana joi, pana in ora 16:00, vor fi livrate in termen de 24-48 de ore, comenzile de vineri pana in ora 16:00 vor fi livrate luni, comenzile de sambata si duminica, vor fi predate curierului luni si vor fi livrate in termen de 24-48 de ore de la predarea coletului catre curier. Acest serviciu este valabil pentru orice produs din stocul ParfumuriArabesti.ro.

 

RAMBURS:

       Va rugam sa alegeti aceasta modalitate de plata in cazul in care doriti sa achitati produsele cu numerar in momentul in care va sunt livrate de catre curier. 

       In momentul receptionarii produselor comandate, dumneavoastra veti achita contravaloarea in lei, curierului. Suma platita reprezinta costul produselor comandate si costul aferent transportului acestora pana la dumneavoastra,  plus taxa de ramburs.  Costul de transport va fi afisat inainte de finalizarea comenzii. Puteti renunta la comanda in acest moment daca considerati ca aceste costuri nu intrunesc asteptarile dumneavoastra.

*Toti clientii care au minim o comanda neridicata (Rambursata) vor avea ca si posibilitate de plata pe site doar plata cu cardul. Aceasta schimbare a fost implementata pentru a imbunatati experienta de cumparare pentru toti clientii nostri si pentru a ne asigura ca procesul de plata online este cat mai sigur si mai convenabil posibil.

COSTUL   TRANSPORTULUI

Prin SameDay: 
- Daca se alege ca modalitate de plata Plata la livrare (Ramburs)– costul transportului este de 15 RON. Serviciul de RAMBURS este pe CONT COLECTOR, de aceea va rugam sa pastrati chitanta prinita de la SameDay.

 

Sistem de plata

Plata comenzii se face prin una din metodele de mai jos:

  • Plata in sistem ramburs, direct la curier.

Costul livrari este de 15 lei sau LIVRARE GRATUITA daca coletul depaseste suma de 99 lei.

Livrarea se face prin firma de curierat rapid GLS Curier oriunde in tara.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Daca ati ales metoda de plata „Online prin card bancar„, este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure„, elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
– „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

 

Termenele de livrare se refera la comenzile a caror modalitate de plata alesa este ramburs/numerar.

In functie de modalitatea de plata alesa (card online, ordin de plata, plata la livrare), termenul de livrare se poate modifica.

e-mail: office@ParfumuriArabesti.ro

Telefon Client: 0733.16.33.16

Suport Tehnic: 0727.410.733

Product added to wishlist
Product added to compare.