Programul de loialitate 

www.ParfumuriArabesti.ro

Ce este programul de loialitate?
Iti multumim ca ai ales sa faci cumparaturile la noi si ne dorim sa fii rasplatit pentru asta. Astfel, am lansat Programul de Loialitate. Mecanismul este simplu: facand cumparaturi pe www.ParfumuriArabesti.ro, acumulezi puncte pentru fiecare achizitie, care se concretizeaza ulterior in reduceri de preturi.
Programul a fost lansat mai 2018. Toate comenzile inregistrate si conturile create dupa aceasta data vor acumula puncte de loialitate. 


Cum functioneaza? 

Cand o comanda este plasata, valoarea totala a acesteia va fi utilizata pentru a calcula numarul de puncte acumulate. Acestea vor fi adaugate in contul tau ca si Puncte in asteptare.
Toate punctele in asteptare vor fi transferate catre Puncte disponibile, pe care le vei putea utiliza pe viitor, odata ce comanda ta curenta va fi confirmata, preluata si expediata/livrata.
In prezent, punctele de fidelitate expira in 90 de zile si pot fi acumulate pana in momentul in care decizi sa le utilizezi. Este necesar sa fii inregistrat si logat in contul tau pentru a putea vedea de cate puncte dispui. 

In prezent, pentru fiecare 15 RON cheltuit pe www.ParfumuriArabesti.ro vei primi 1 punct. 


Pentru fiecare 1 punct folosit in cosul de cumparaturi, vei primi 1  RON reducere. Astfel, pentru 50 puncte primesti 50 RON reducere. 


Exemplu:
Pretul produsului: 150.00 RON
Puncte acumulate: 10
Valoarea punctelor tale: 10.00 RON


Folosirea punctelor 

Odata cu acumularea punctelor in contul tau, le poti transforma in reduceri de preturi la orice comanda plasata pe www.ParfumuriArabesti.ro
In "Contul Meu" ce se afla in partea dreapta/sus aveti gasi sectiunea "Puncte mele de loialitate", unde poti transforma punctele diponibile intr-un voucher, ce poate fi folosit la urmatoarea comanda.

La "Sumarul cosului", vei observa codul voucherului cu titlul "Răsplata loialității" ce poate fi utilizat, in comanda ta.

Limite

In prezent, nu exista o limita de puncte pentru transformare in voucher. Poti transforma oricate puncte doresti, fara plafon minim sau maxim. 


Comanda minima

In prezent, exista o comanda minima de 100 lei, pentru a putea utiliza voucherele disponibile 

Voi acumula puncte pentru taxele de livrare?

Nu. 
Cand se calculeaza numarul de puncte castigate, nu se includ taxele de livrare. 
Dar se vor calcula puncte integral pentru comenzile ce beneficiaza de livrare gratuita


Voi acumula puncte pentru produsele aflate deja in alte promotii?

Da. 
Cand se calculeaza numarul de puncte castigate, se includ si produsele aflate deja in alte promotii sau beneficiaza de alte discounturi. Punctele vor fi insa raportate la pretul redus. 


Voi acumula puncte in cazul in care voi plati o comanda cu puncte?
Nu. 

Restrictii

In prezent, nu se aplica restrictii la niciun produs privind acumularea de puncte.

Termeni si conditii

  • Programul de loialitate este disponibil doar clientilor inregistrati, cu cont.
  • Punctele de loialitate pot fi vizualizate in contul client.
  • Punctele de loialitate transformate in voucher, nu mai pot fi devalidate (Voucherele nu pot fi  transformate in puncte de loialitate)
  • Punctelor de fidelitate nu li se aplica taxe.
  • Punctele de fidelitate nu sunt transferabile.
  • Punctele de fidelitate disponibile, pe care le vei putea utiliza pe viitor, odata ce comanda ta curenta va fi confirmata, preluata si expediata/livrata.
  • Punctele de fidelitate pot fi folosite doar la crearea Voucherelor de reducere si nu au nicio valoare in numerar.
  • Ne mentinem dreptul de a suspenda un cont in orice moment (daca se incearca fraudarea, sau se incalca termenii si conditiile site-ului).
Product added to wishlist
Product added to compare.

Sunt de acord cu termenii și condițiile și politica de confidențialitate!